Verzendkosten vanaf €4,25. Gratis verzenden vanaf €50 ( alleen in NL). Altijd gratis cadeauservice. Wordt verzonden in 1-3 werkdagen

Sierkaars | set geribbelde pijlerkaarsen

 32,95

Productomschrijving

Wil jij een strakke, rustige uitstraling creëren in je interieur? Kies dan voor onze set geribbelde pijlerkaarsen die ideaal is voor iedere gelegenheid en ruimte. Dankzij de lange brandtijd kun je extra lang genieten van deze prachtige exemplaren. Zet de grote en de kleine pijlerkaars naast elkaar voor een strak geheel, of combineer één van beide met onze andere sierkaarsen. Verlicht jouw interieur met twee dezelfde kleuren pijlerkaarsen of mix en match. De keuze is aan jou!

Specificaties

·      Materiaal: koolzaad

·      Afmetingen: 12,5 cm hoog x 7 cm breed (klein), 20 cm hoog x 7 cm breed (groot)

·      Gewicht: 375 gram (klein), 630 gram (groot)

·      Brandtijd: 22 uur (klein), 26 uur (groot)

Levertermijn en verzendkosten

Meestal is onze set geribbelde pijlerkaarsen binnen 2 tot 4 werkdagen op voorraad en klaar voor verzending. Kijk voor de actuele voorraad onder de prijs hierboven.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, zijn de verzendkosten via pakketpost binnen Nederland €6,95. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €9,25.

Wil je liever geen verzendkosten betalen? Haal jouw bestelling op in Haren (vlakbij Groningen). Via de e-mail ontvang je een bericht met hierin de datum en tijdstip wanneer je jouw duurzame, handgemaakte kaarsen kunt ophalen.

Liefhebbers van dit product, bekeken ook

Menu
usercartchevron-down