Verzendkosten vanaf €4,25. Gratis verzenden vanaf €50 ( alleen in NL). Altijd gratis cadeauservice. Wordt verzonden in 1-3 werkdagen

LED-kaars neon | roze, groen

 13,95

Bestel 2 LED-kaarsen voor 25 euro

Productomschrijving

Het water loopt je in de mond na het zien van onze frisse, neon LED-kaars in de kleuren roze en groen. Het is een zoetzuur snoepje voor als jij niet bang bent om wat kleur in je leven en interieur toe te voegen. Of je deze LED-kaars neerzet tijdens een feestje of een saai hoekje in een ruimte wil opvrolijken, je kunt alle kanten met hem op. Of wat te denken van het geven van een knallend cadeau, samen met een door jou uitgekozen kaartje? Wij pakken het gratis, en met liefde, voor je in.

Specificaties

·       Aantal: 1 stuk

·       Materiaal: stearine

·       Afmeting: 25 cm hoog x 2,2 cm breed

·       Timer: ja

·       Inbegrepen: 2x AAA-batterijen

Levertermijn en verzendkosten

 

Meestal zijn onze LED-kaarsen binnen 2 tot 4 werkdagen op voorraad en klaar voor verzending. Kijk voor de actuele voorraad onder de prijs hierboven.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, zijn de verzendkosten via pakketpost binnen Nederland €6,95. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €9,25.

Wil je liever geen verzendkosten betalen? Haal jouw bestelling op in Haren (vlakbij Groningen). Via de e-mail ontvang je een bericht met hierin de datum en tijdstip wanneer je jouw duurzame, handgemaakte kaarsen kunt ophalen.

Liefhebbers van dit product, bekeken ook

Menu
usercartchevron-down