Verzendkosten vanaf €4,25. Gratis verzenden vanaf €50 ( alleen in NL). Altijd gratis cadeauservice. Wordt verzonden in 1-3 werkdagen

Geurkaars | Noble jasmine 300 ml

 24,95

Productomschrijving

Dompel je onder in de heerlijke geur van onze Noble jasmine geurkaars, een luxe combinatie van jasmijn, pioenroos en appel. Deze kaars brengt de zoete en romantische aroma's van een bloeiende tuin direct naar uw ruimte, waardoor een sfeer van elegantie en verfijning ontstaat. Perfect om te ontspannen en te genieten van een betoverende geurbeleving.

Het houten lont zorgt niet alleen voor een fijne geurverspreiding maar ook een rustgevend knisperend geluid creëren. Deze unieke toevoeging aan onze kaarsen zorgt voor een sfeervolle ambiance, die doet denken aan een gezellig haardvuur.

Geurspecificaties

Topnoten - pioenroos, rode appel
Hartnoten - roos, jasmijn, anjer
Basisnoten - viooltje, pruim, musk, droge amber

Specificaties

·      Materiaal: koolzaadwas en houten lont

·      Afmeting: 7,8 breed en 10 cm hoog

·      Gewicht: 300 gram

·      Brandtijd: 48 uur

Levertermijn en verzendkosten

Meestal is de geurkaars  binnen 2 tot 4 werkdagen op voorraad en klaar voor verzending. Kijk voor de actuele voorraad onder de prijs hierboven.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, zijn de verzendkosten via pakketpost binnen Nederland €6,95. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €9,25. 

Wil je liever geen verzendkosten betalen? Haal jouw bestelling op in Haren (vlakbij Groningen). Via de e-mail ontvang je een bericht met hierin de datum en tijdstip wanneer je jouw duurzame, handgemaakte kaarsen kunt ophalen.

Liefhebbers van dit product, bekeken ook

Menu
usercartchevron-down