Verzendkosten vanaf €4,25. Gratis verzenden vanaf €50 ( alleen in NL). Altijd gratis cadeauservice. Wordt verzonden in 1-3 werkdagen

Dinerkaars dip-dye | caramel

 3,95

 

Productomschrijving

Het water loopt ons in de mond bij het zien van deze zoete, dip-dye dinerkaars in verschillende tinten caramel. Je wil er bijna een hapje van nemen, zo lekker ziet hij er uit! Door speciale technieken, is iedere handgemaakte dip-dye kaars uniek qua exemplaar en de warme caramelkleuren lopen vloeiend in elkaar over. Maak een ontspannen avond sfeervol en warm onder het genot van deze prachtige, brandende dinerkaars. Maak ieder moment onvergetelijk.

Specificaties

·       Aantal: 1 stuk

·       Materiaal: stearine

·       Brandduur: 6 uur

·       Afmeting: 19 cm hoog x 2,2 cm breed

Levertermijn en verzendkosten

Meestal zijn onze dinerkaarsen binnen 2 tot 4 werkdagen op voorraad en klaar voor verzending. Kijk voor de actuele voorraad onder de prijs hierboven.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling, zijn de verzendkosten via pakketpost binnen Nederland €6,95. Als de bestelling in een brievenbusdoos past, betaal je €4,25. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €9,25.

Wil je liever geen verzendkosten betalen? Haal jouw bestelling op in Haren (vlakbij Groningen). Via de e-mail ontvang je een bericht met hierin de datum en tijdstip wanneer je jouw duurzame, handgemaakte kaarsen kunt ophalen.

Liefhebbers van dit product, bekeken ook

Menu
usercartchevron-down